Emaljmugg bär

199 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Vår emaljmugg med bärmotiv är den perfekta följeslagaren för ditt nästa utomhusäventyr. Tillverkad av högkvalitativt emalj, är den tålig och lätt att rengöra. Den vackra bärmotivdesignen ger en rustik och charmig känsla och gör den till den perfekta presenten till naturälskande vänner eller familjemedlemmar.

Denna emaljmugg rymmer upp till 300 ml dryck och är idealisk för att hålla kaffe eller te varmt under en campingresa eller en vandringstur. Dess robusta konstruktion gör den lämplig för användning vid elden eller grillen.

Oavsett om du ger bort den som present eller behåller den själv, är vår emaljmugg med bärmotiv en fin och praktisk tillägg till din utrustning. Köp en idag och njut av dess vackra och hållbara design.

Denna emaljmugg är tillverkad för hand, både mugg och tryck. Ingen mugg är därför den andra lik och skillander i tryckens placering samt  färgintensitet kan skilja sig från mugg till mugg. Tilverkningsprocessen medför även att små prickar eller ojämnheter i ytbeläggning kan förekomma. Handdisk rekkommenderas.